Szombat
2024-05-18
10:09 AM
Nyitólap
Blog
Égben-járók Üdvözöllek Vendég | RSS Regisztráció
Belépés
Belépés

Honlap-menü

Égben-járók
Égbenjárók

Thoth
A körülötted rejlő titkok mélyen ülnek. Rejtve a múlt misztériuma. Keresd azt kulcsaimmal, És biztosan megtalálod az utat. A hatalomhoz vezető kapu rejtve De aki eléri rajta átmehet. Tarts ki a sötét ösvényen. Juss túl a sötétség lakóján. Emeld tekintetedet a Fény síkjára, És a Fénnyel egy leszel.” Thoth

Felhasználók
  • Sky
  • vieces
  • Szuzi
  • Ekhan
  • Alienhunter
  • DanielJackson
  • harmony
  • nagy68sanyi
  • Tomcsika
  • pity

  • Üzenőfal
    200

    Honlapkatalógus
    [2010-08-16][Internet]
    Kapcsolatfelvétel a fátyolon túl (2)
    [2010-08-16][Internet]
    Angyalforrás (2)
    [2010-08-25][Internet]
    Letöltések!!! Könyvek!! (2)
    [2010-09-03][Internet]
    Jelenések könyve (0)

    Tag-ek
    2012 világvége újidő szerelem letöltések jelenések Ley-vonalak magyarország szent korona Inkarnáció segítők alien aranykoporsó Izsáki UFO Thot változás Haarp Project dimenziók egypitom korona ezékiel látomás vimana annunaki nibiru gíza piramis Földangyalok jóslat Nyirkai Tolle érzelem Gondolat lélegzet Belsőtest hathorok csillagkapu Peru fáraó lámpa angyal számok

    RRS

    Top dicséretek
    Megkülönböztető jelzések
    I Farkas
    I Tomcsika
    I Ekhan
    Szerelem
    I Ekhan, II Sky
    I Szuzi, II Farkas
    I Farkas
    I Sky, II Farkas
    Étel
    I nagy68sanyi
    I Léria
    I Alienhunter
    I vieces
    I DanielJackson
    I vieces
    Pozitív
    I harmony
    I Sky
    I Tomcsika, II Léria, III Klosy, Szuzi, Alienhunter
    I Ekhan, II pity, III Caius, vieces
    Állatok
    I Szuzi
    Dolgok
    I Alienhunter
    Gazdagság
    I nagy68sanyi
    I DanielJackson

    Nyitólap » 2010 » Augusztus » 13 » Eggyé-válás igaz szerelmeddel I.
    1:11 PM
    Eggyé-válás igaz szerelmeddel I.

    Kincseim!

     

    Most tovább vezetlek titeket azon az úton, mely az egy igaz Szerelmetekkel való eggyé-válás igaz örömét és valóságát hozza el nektek.

    Ehhez nem is kell mást tennetek, „csak” elengedni minden eddig gondolt és gyakorlott módozatot, a görcsös akarást arra vonatkozólag, hogy egy másik emberi lényt birtokolni akarjatok. Mert mint azt az előzőekben kifejtettük, ez teljességgel lehetetlen. De a törekvés, hogy te magadhoz akarsz kötni valakit, bármilyen indokból, akár szeretetből, akár kényelemből, akár biztonságodat csak így látod teljesnek, eltávolít attól a csodálatos élménytől, amiben részed lehet, ha ezeket a kötelékeket elengeded. Mert ezek kötelékek, és nemcsak a másikon, hanem rajtad is.

    Tehát először is látnod kell és át kell érezned annak a csodáját, hogy valakivel meghitten úgy vagy együtt, hogy nem akarsz tőle semmit, nem vársz el tőle semmit, csak elfogadod a lényét, úgy ahogyan van. És nem keresed benne a hibát, hogy miben és hogyan lehetne rajta javítani, hogy neked megfelelőbb társad legyen. Nem, nem. Ezt a hozzáállást most rögtön meg tudod szüntetni, ha elképzeled, amit most eléd tárok.

    Mert ami most csak szavakban is következik, átélhető, bizony. Mégpedig nem csak nekem és kicsi társamnak, hanem bárkinek, aki az egy igaz szerelem vonzáskörébe lépett, aki átlépett azon az illúzión, hogy birtokolni vagy magadhoz kötni lehet bármely lelket, vagy lényt.

    Tehát, az eggyé-olvadás azt jelenti, hogy a másik feledet, akit eddig kívül kerestél és persze nem nagyon találtál meg, csak másolatokat belőle, belül, a belső lényedben látod vendégül. Ott belül, a szíved legmélyén tudsz vele találkozni, ha megteremted ehhez a feltételeket. Mik ezek a feltételek? Nem sok, de azért van néhány.

    Először is önmagad végtelen és feltétel nélküli szeretete. Mert hogyan is szerethetne téged bárki más, ha te nem szereted magad. És ez azt is jelenti, hogy szereted minden eddigi tettedet, a nem-tetteket is beleértve, amikor nem tettél meg valamit, pedig utólag látod, hogy jó lett volna. Aztán minden olyan negatív gondolat elengedése önmagadról, amit mások vagy te magad ültettél gyönyörű kis fejecskédbe azzal kapcsolatban, hogy te mit érdemelsz, vagy milyen is vagy. És harmadszor a feltétlen bizalom, ami azt jelenti, hogy bízol saját magadban, a saját szívedbe helyezed ezt a bizalmat és tudod, hogy bekövetkezhet az a csoda, hogy másik feled megérkezik és eggyé válik veled. Lehet ő testben is a földi életben, téged keresve. De lehet, hogy  nincs testben, mert ezt választottátok, hogy most így találtok egymásra. Ezt meg fogod érezni abban a folyamatban és annak a részeként, amit majd elindítva megtapasztalsz. Mert neked kell ebben az irányban elindulnod, azzal hogy ezt a hiányt, ezt az űrt felismered és már nem táplálod pótszerekkel. És akkor a vonzás egyszer csak akkora lesz, hogy a másik feled megjelenik. És ez csodálatos lesz és mindkettőtök számára felemelő és rendkívül izgalmas.

    Tedd meg bátran az első lépéseket, képzeld el, hogy ez lehetséges és adj neki energiát, küldd el a jövőbe és meglátod, valóra válik.


    Holnap folytatjuk, addig is jó utat mindenkinek önmagába, egyre mélyebbre és mélyebbre …
    Megtekintések száma: 838 | Hozzáadta: Sky | Tag-ek(kulcsszavak): szerelem | Helyezés: 0.0/0
    Összes hozzászólás: 1
    1 Randhil  
    0
    Kudos to you! I hadn't thuohgt of that!

    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Angel

    Hot Myspace Generators

    Block title

    Útmutatás
    "Tudd,hogy lelked előbb meg kell tisztítanod a sötétségtől, és a fény kapuján átkelhetsz. Ezért úgy rejtem el a titkokat,hogy bármikor rájuk lelj. Bár szálljon sötétség az emberre,az útmutató Fény mindig felragyog. Sötétbe rejtve,szimbólumokkal fátyolozva találod meg a kapuhoz vezető utat. Az ember a jövőben a misztériumokat megtagadja,ám a kereső az utat megtalálja"
    Atlantiszi Thot :)

    Idézetek
    Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad.
    Aki álmodott, álmodik tovább. Nem mond le a csábító mélységről, a kifürkészhetetlen vonzásról, tiltott vidékre merészkedik, megkísérli megérteni a felfoghatatlant, látni a láthatatlant újra meg újra visszatér hozzá, elszántan nekifeszül, lép egyet előre, aztán még egyet; így hatol be az ismeretlenbe, hogy ott a végtelen gondolatok elképesztő bőségére leljen.

    Vers
    Kék várost álmodtam, Hol kékek a hegyek. S láttam magamat, Ahogyan feléd megyek. Kék sugár csorgott Az ég felől A bevonta kékkel Az ébredőt. Kék volt a szemed, A mosolyod, A kezed,a lépted, S a homlokod. Kék volt a föld és Remegett Kék hegyek, Kék szél, Tekergett. Kék volt a csókod, S égetett.... Kék lángba borult, A képzelet. Kék nap szórta Ránk, Kék sugarát Kékkel vonta be, Az egész ruhád. Kék volt a gondolat, Mely fent lebegett, S kéknek láttam magam, Ahogy feléd megyek.
    Ismeretlen szerző

    Fotók

    Naptár
    «  Augusztus 2010  »
    HKSzeCsPSzoV
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Pontos idő

    Baráthívó

    Youtube

    A nap képe

    A nap képe:


    Időjárás

    Statisztika

    Számláló

    Látogató számláló

    Lávalámpa



    Create a Lava Lamp


    Block title

    Névnaposok

    Névnapi idézetek küldése...


    Copyright MyCorp © 2024