Szombat
2024-05-18
2:03 PM
Nyitólap
Blog
Égben-járók Üdvözöllek Vendég | RSS Regisztráció
Belépés
Belépés

Honlap-menü

Égben-járók
Égbenjárók

Thoth
A körülötted rejlő titkok mélyen ülnek. Rejtve a múlt misztériuma. Keresd azt kulcsaimmal, És biztosan megtalálod az utat. A hatalomhoz vezető kapu rejtve De aki eléri rajta átmehet. Tarts ki a sötét ösvényen. Juss túl a sötétség lakóján. Emeld tekintetedet a Fény síkjára, És a Fénnyel egy leszel.” Thoth

Felhasználók
  • Sky
  • vieces
  • Szuzi
  • Ekhan
  • Alienhunter
  • DanielJackson
  • harmony
  • nagy68sanyi
  • Tomcsika
  • pity

  • Üzenőfal
    200

    Honlapkatalógus
    [2010-08-16][Internet]
    Kapcsolatfelvétel a fátyolon túl (2)
    [2010-08-16][Internet]
    Angyalforrás (2)
    [2010-08-25][Internet]
    Letöltések!!! Könyvek!! (2)
    [2010-09-03][Internet]
    Jelenések könyve (0)

    Tag-ek
    2012 világvége újidő szerelem letöltések jelenések Ley-vonalak magyarország szent korona Inkarnáció segítők alien aranykoporsó Izsáki UFO Thot változás Haarp Project dimenziók egypitom korona ezékiel látomás vimana annunaki nibiru gíza piramis Földangyalok jóslat Nyirkai Tolle érzelem Gondolat lélegzet Belsőtest hathorok csillagkapu Peru fáraó lámpa angyal számok

    RRS

    Top dicséretek
    Megkülönböztető jelzések
    I Farkas
    I Tomcsika
    I Ekhan
    Szerelem
    I Ekhan, II Sky
    I Szuzi, II Farkas
    I Farkas
    I Sky, II Farkas
    Étel
    I nagy68sanyi
    I Léria
    I Alienhunter
    I vieces
    I DanielJackson
    I vieces
    Pozitív
    I harmony
    I Sky
    I Tomcsika, II Léria, III Klosy, Szuzi, Alienhunter
    I Ekhan, II pity, III Caius, vieces
    Állatok
    I Szuzi
    Dolgok
    I Alienhunter
    Gazdagság
    I nagy68sanyi
    I DanielJackson

    Nyitólap » 2010 » Augusztus » 13 » Eggyé-válás igaz szerelmeddel II.
    1:15 PM
    Eggyé-válás igaz szerelmeddel II.

    Kedveseim!

     

     

    Mint tegnap ígértük, ma tovább vezetünk benneteket az egy igaz Szerelmetekkel való találkozás útján. Egy kicsit máshonnan indulunk mint tegnap, egy kicsit más stílusban is fogunk beszélni, de az úticél ugyanaz. Mert nagyon sok ösvény van és Ti is választhattok, hogy melyiken indultok el.

    Jöjjön tehát a következő kép, a következő színes kavalkád, melybe belemerülve majd látni fogjátok, hogy a Szerelem mennyire áthat mindeneket, hogy Szerelem nélkül nincs élet, és hogy mindaz a teremtő erő, ami bennetek szunnyad ebből eredeztethető, ebből származik.

    Képzeljetek el egy csodálatos karnevált. Mindenki szebbnél szebb ruhákban pompázik, csodálatos álarcok és csengő nevetés mindenütt. Csak egy ember, egyetlen egy van meztelenül, aki félve és szorongva néz a mai este elébe, mert nem szeretne már többé álarcot magára venni, mert nem szeretne már többé olyan ruhákba bújni, melyek idegenek az ő lényétől, az ő igaz önvalójától. Mást szeretne, mégis nyomasztja a külsőségek nagy-nagy nyomása, azt hogy neki meg kell ott jelennie. Szeretne már kibújni e kötelezettség alól, de vajon megteheti-e. Lehet-e ő egyedül meztelen. Lehet-e ő úgy ott, hogy önmagát, saját belső lényegét és lényét adja és „játssza el”. Vajon a többiek mit fognak róla gondolni, és fontos-e, hogy mit gondolnak. Ezen tépelődik a drága és nem tudja, csak érzi a választ. Azt, hogy neki ebből a drámából és ebből a karneválból már végképp elege van, már annyiszor végigcsinálta, annyi jelmezben páváskodott, annyiszor tettette a mosolyt és a vidámságot. Mikor jön végre el Ő, akivel mindezt már nem így, hanem másképpen, átlényegülve lehetne átélni, aki érti és hallja a jelmez mögött megbújó valódi éneket is. A dalt, a dallamot, aki megbújik a jelmez alatt. 

    És akkor hirtelen megjelenik előtte valaki … Nem is érti, csak figyel, próbálja bemérni szemeivel, de nem látja, inkább csak érzi. Érzi, hogy valaki még ott van vele, aki ugyanezt gondolja, de számára megfoghatatlanul létezik csak. Talán csak a fantáziáiban? Érzi, hogy nincs egyedül és ez a másik, aki ott van most és belelát a gondolaiba, megszólal. Nem kívül, hanem belül, ott a szívében. „Kedvesem, Én megértelek és nagyon szeretlek, úgy ahogyan vagy, jelmezek és maszkok nélkül, te vagy az én jegyesem és Én soha de soha nem hagylak el többé. Mindig veled vagyok, itt belül. Bármikor kapcsolatba tudsz velem kerülni, csak gondolj rám, gondolj arra, hogy egyek vagyunk és kérd, hogy szólaljak meg benned. Ennyi az egész.”


    Csodálatos ez a hang, ilyet még soha nem hallott, messze zengő, mégis finom és kedves. Talán csak hallucináltam, gondolja. De nem, a hang újra megszólal. „Bármennyire is nem hiszed el, Én itt Vagyok benned, mert Mi egyek vagyunk, kincsem, ketten alkotunk egységet és én vagyok a te másik feled. És nem fontos, hogy mit érzel, vagy gondolsz most erről, mert Én türelmes Vagyok és mindenekfölött szeretlek és várok, türelmesen várok a percre, amikor te is akarod, hogy eggyé váljunk.”

    És most, hogy e hangot már biztosan tudja, hogy nem az elméjéből jön, kinyílik a világ, már nem tekint olyan furcsán azokra a jelmezekre, hanem vágyat érez, hogy újra belebújjon, mert átérzi, hogy az Ő szemével is látni fogja már a kavalkádot, és hogy ez csak egy játék, mert amit eddig kívül keresett, az belül van, ott a szíve mélyén. 

    Kedveseim, ez a hang mindannyitokban ott van belül, vár arra, hogy megszólalhasson, hogy meghalljátok. Ő a ti isteni vezetőtök, a másik feletek, akivel eggyé válva megteremtitek az Új Embert. Azt a lényt, akik valójában vagytok, mert kettős lények vagytok, mindannyitokban ott van a férfi és a női isteniség. A belső felismerés és az eggyé válás vele az első útelágazás, melyhez érve dönthettek, hogy merre tovább. Egységben belső isteniségetekkel már sokkal könnyebb az út, bármennyire is emelkedik vagy tűnik járhatatlannak. Mert innentől kezdve már sohasem vagytok egyedül, és ezt érzitek is. 

    Mert sohasem vagytok egyedül, csak még nem halljátok kísérőitek és támogatóitok szavát. 

    Isten veletek, adonai.
    Megtekintések száma: 889 | Hozzáadta: Sky | Helyezés: 4.0/1
    Összes hozzászólás: 0
    Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
    [ Regisztráció | Belépés ]
    Angel

    Hot Myspace Generators

    Block title

    Útmutatás
    "Tudd,hogy lelked előbb meg kell tisztítanod a sötétségtől, és a fény kapuján átkelhetsz. Ezért úgy rejtem el a titkokat,hogy bármikor rájuk lelj. Bár szálljon sötétség az emberre,az útmutató Fény mindig felragyog. Sötétbe rejtve,szimbólumokkal fátyolozva találod meg a kapuhoz vezető utat. Az ember a jövőben a misztériumokat megtagadja,ám a kereső az utat megtalálja"
    Atlantiszi Thot :)

    Idézetek
    Ha az út, amelyen jársz, állandóan fájdalmat okoz neked, akkor az nem a te utad.
    Aki álmodott, álmodik tovább. Nem mond le a csábító mélységről, a kifürkészhetetlen vonzásról, tiltott vidékre merészkedik, megkísérli megérteni a felfoghatatlant, látni a láthatatlant újra meg újra visszatér hozzá, elszántan nekifeszül, lép egyet előre, aztán még egyet; így hatol be az ismeretlenbe, hogy ott a végtelen gondolatok elképesztő bőségére leljen.

    Vers
    Kék várost álmodtam, Hol kékek a hegyek. S láttam magamat, Ahogyan feléd megyek. Kék sugár csorgott Az ég felől A bevonta kékkel Az ébredőt. Kék volt a szemed, A mosolyod, A kezed,a lépted, S a homlokod. Kék volt a föld és Remegett Kék hegyek, Kék szél, Tekergett. Kék volt a csókod, S égetett.... Kék lángba borult, A képzelet. Kék nap szórta Ránk, Kék sugarát Kékkel vonta be, Az egész ruhád. Kék volt a gondolat, Mely fent lebegett, S kéknek láttam magam, Ahogy feléd megyek.
    Ismeretlen szerző

    Fotók

    Naptár
    «  Augusztus 2010  »
    HKSzeCsPSzoV
          1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031

    Pontos idő

    Baráthívó

    Youtube

    A nap képe

    A nap képe:


    Időjárás

    Statisztika

    Számláló

    Látogató számláló

    Lávalámpa



    Create a Lava Lamp


    Block title

    Névnaposok

    Névnapi idézetek küldése...


    Copyright MyCorp © 2024